Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Ditte Wiese forfatter Skrivemaraton 2022

Skrivemaraton Ditte Wiese og Louise

Skrivemaraton Ditte Wiese og Louise

Skrivemaraton med Ditte Wiese og Louise.

Sæt skub under tasterne til dette 12 timers happening-arrangement, hvor selveste prisbelønnede YA-forfatter Ditte Wiese lægger vejen forbi Vejle til et skrivemaraton for alle, der elsker at skrive. Mangler du ord til dit projekt, sidder du fast eller ønsker du at få inspiration til dine tekster, så bør du overveje at komme med!

Vi skal skrive, hygge og eksperimentere i 12 timer til dette helt særlige skrivemaraton-arrangement og alle kan være med!
Der er kun 20 pladser og tilmelding er først til mølle.

DET FÅR DU MED FRA SKRIVEMARATON

Dagen struktureres med en variation af oplæg med Ditte Wiese og øvelser, som både faciliteres af Ditte og Louise. Niveauet vil i store træk blive tilpasset til deltagerne, så vidt det er muligt. 

DAGENS TEMAER

  • Opbygning af historier.
  • Sådan sætter du en scene.
  • Skriv på sanserne.
  • Karakterer og dialoger.

MAD OG DRIKKEVARER
I løbet af dagen vil der være pauser til både at spise en medbragt frokost og til at købe eller spise aftensmad.
Der vil være gratis kaffe/the/kakao og kage, vand, saft og frugt til rådighed i løbet af dagen.

MEDBRING SELV

  • Madpakke til frokost og evt. til aftensmad. Skrivemaraton afholdes i Paladspassagen, hvor der i stueplan er Streetfood restauranter.
  • Computer og forlængerledning.
  • Evt. notesbog og penalhus.

HVAD ER NANOWRIMO?

November er også kendt som NaNoWriMo, som står for National Novel Writing Month. Et internationalt fællesskab, hvor forfattere, forfatterspirer og andre med interesse for at fortælle historier, skriver sammen i en hel måned. Nogle sigter efter de famøse 50.000 ord, nogle skriver hver dag og andre redigerer. Brug derfor November til at sætte gang i din forfatter-drøm eller til at pudse din skrive-hobby af!