Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
kor korsang korundervisning musik sang

Kor - Bootcamp

Kor - Bootcamp

Lær at synge med FOF - bliv klar til en ny korsæson.

De fleste ved, at korsang giver skønne klange og dejlige melodier. Men vidste du, at korsang også træner din hukommelse, dine samarbejdsevner og forbedrer dit humør? Når vi synger sammen, synkroniserer vi vores åndedrætsrytmer og kreerer skøn musik i fællesskab. Så kom i gang. Find et kor, som passer til din stil og dine ambitioner … og syng!

MÅSKE HAR DU BRUG FOR DENNE LILLE BOOTCAMP TIL AT KOMME ORDENTLIG I GANG? 

Få styr på styrken og støtten. Lær åndedrætsteknikker til at synge lange toner, lave dynamik og mestre artikulation i sang. Finjustér harmoniforståelsen og den rene klang. Lær hjemmeøvelser til at nå både flere lyse og flere mørke toner, samt at få det hele til at lyde lækkert. Tilegn dig en overordnet forståelse for performance-artistens værktøjskasse og for KORSANGERENS ansvar og muligheder.
Vi prøver tingene af i fællesskab på forskellige genrer og flytter grænserne for, hvad vi kan opnå.

Skal du lige have et boost, så tilmeld dig dette sommerkursus.