Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
personligudvikling personlig udvikling livsstil

Forvandl din smerte eller angst

Forvandl din smerte eller angst

Målgruppe: 
For dig som lider af kronisk smerte, træthed eller angst. 
- og når øvelser og teknikker ikke giver varende bedring.

Formål:

At belyse hvordan uforløste følelser kan være årsag til vedvarende smerte eller angst, 
Og inspirere dig til at bryde cirklen af tilbagevendende symptomer.

Underviser:  Nina Shuchita Over 25 års erfaring med behandling af folk med kronisk smerte. Hun er uddannet fysioterapeut og har fuldført et 12-årig certificering uddannelse i meditation, yoga og selvudvikling fra International Meditation Institute i Indien. Hun har gennem årene udviklet en egen tilnærmelse til behandling af kronisk smerte og arbejder i dag som somayogterapeut.   

Indhold: 
Denne workshop er en introduktion til hvordan krop og sind hænger sammen.

Der gives en letfattelig fremstilling af stærke følelsers indflydelse på kroppen og nervesystemet. Samtidig ser vi på hvordan vedvarende undertrykkelse af uforløste følelser kan føre til udvikling af kroniske symptomer både fysisk, mentalt og socialt. 

Vi ser også på, hvordan symptomer som angstanfald, oversensitivitet, vedvarende smerter og træthed ofte er kroppens måde at fortælle dig, at det er på tide at lave ændringer i dit liv, ikke kun i din krop. 

Anden halvdel af workshoppen fokuserer på to måder, hvorpå du kan afdække underliggende tankemønstre og reaktionsmønstre, så du kan begynde at bryde mønsteret af kronisk smerte eller underliggende angst. 

Udbytte:

• Du får en bevidsthed om hvordan uforløste følelser påvirker krop og sind.
• Inspiration til at udforske symptomer som angst og smerte, og derigennem finde et mere oprigtigt ståsted i dig selv.
• En indsigt i hvordan du kan bryde cirklen af tilbagevendende symptomer ved at løse op i undertrykte følelser som hindrer bedring.