Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Mindfulness indre ro og mere fokus hos FOF i Vejle

Mindfulness - begynder

Mindfulness er for dig, der ønsker indre ro, bedre fokus, mere nærvær, mere livskvalitet og større livsglæde.

I Mindfulness beroliger vi sindet gennem åndedrætsøvelser, kropsbevidsthedsøvelser og bevidsthedstræning. På denne måde forebygger vi stress, angst og depression, og skaber plads til mere livsglæde, indre ro og livskvalitet.

Hvad er Mindfulness:
At være Mindful vil sige at være fuldt bevidst i nuet. Det træner vi gennem åndedrættet og sanserne. Livet foregår altid kun lige nu, og alligevel befinder vi os det meste af tiden i tanker om fortiden eller fremtiden. Det er kun i nuet vi kan handle, og derfor føler vi hurtigt afmagt når vi er i fortid/fremtid, da vi ikke kan handle på vores tanker, hvilket kan føre til både stress, angst og depression. Ved at træne at være fuldt bevidst i nuet, øger vi vores evne til selv at vælge vores fokus, vi økonomiserer vores energi og beroliger vores sind og vores nervesystem.

Alle kan praktisere Mindfulness! Det kræver blot et ønske om og en vilje til forandring. Dette kursus vil give dig et indblik i de grundlægge principper bag Mindfulness, og du vil få helt konkrete redskaber, som vi vil øve i trygge og kærlige rammer. Desuden vil du få din helt egen Mindfulness-manual, som du kan tage med hjem og bruge i din hverdag.

Praktisk: For at få optimalt udbytte af dette forløb, er det vigtigt at man løbende øver de ting vi lærer på kurset ude i sin hverdag. Mindfulness fungerer nemlig ikke i teorien, kun i praksis!  Dette hold er for begyndere, altså for dig der ikke kender ret meget til Mindfulness. Hvis du allerede tidligere har deltaget i mindfulnessforløb eller selv praktiserer mindfulness og gerne vil have nogen at praktisere sammen med, kan du med fordel tilmelde dig Mindfulness (Fortsætter)." 

Skal medbringes: En notesbog og noget at skrive med, og gerne behageligt tøj (det er dog ikke nødvendigt at klæde om).
 

 

Information

  • Dato 04.10.2023-29.11.2023
  • Adresse FOF Vejle 2. sal
    Ved Anlæget 12C
    7100 Vejle
  • Lokale Månen 2. sal
  • Bemærkninger Medbring en notesbog og en blyant og behagelig påklædning. Du finder os på 2. og 3. sal, inde i selve Paladspassagen (Overfor "Bygningen" i den lyserøde opgang) Der er 2 timers gratis parkering i P-Huset "Albert"

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.10.2023 13:30-15:00 FOF Vejle 2. sal Anna Jensen
2 Onsdag 11.10.2023 13:30-15:00 FOF Vejle 2. sal Anna Jensen
3 Onsdag 25.10.2023 13:30-15:00 FOF Vejle 2. sal Anna Jensen
Se alle Se færre
Underviser

Anna Jensen

Jeg hedder Anna Jensen, er fra årgang ‘79, bor i Billund med min mand og datter, og er uddannet Mindfulness Instruktør og Life Mastery Coach.
Så længe jeg kan huske har jeg søgt efter lykken, og jeg kunne ikke stille mig tilfreds med kun at være lykkelig i medgang når alt gik efter planen og jeg fik det jeg gerne ville.

For sådan er livet jo langt fra hele tiden, og jeg havde en drøm om at kunne være lykkelig på trods af modgang, med alt hvad der måtte være.

Denne drøm førte mig efter mange års søgen til Mindfulness, hvor jeg endelig fandt opskriften på den lykke, jeg så længe havde søgt efter. Nu er min drøm at hjælpe andre der har lyst og brug for det med også at finde lykken i deres liv!