Skip to content

BEMÆRK at der er løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt kontoret for tilmelding og reduceret pris, ring 76258988. Hold dig orienteret om vores aktiviteter via vores nyhedsbrev ==>

Tilmelding til nyhedsbrev
Lær at tale japansk med FOF

Japansk lynkursus begyndere

Konnichiwa! Har du lyst til at lære japansk?
Vi tilbyder et intensivt lynkursus i japansk. Kurset henvender til dig, der intet eller meget lidt kendskab har til japansk.

Vi tager det hele fra bunden og du får en introduktion til det helt grundlæggende i det japanske sprog. Du lærer de mest basale ord og vendinger i hverdagssprog samt hvordan man opbygger sætninger i japansk, så du vil kunne begå dig på japansk på en meget enkel måde. Vi bruger det latinske alfabet i undervisningen, men du skal også lære de japanske stavelsesalfabeter hiragana og katakana. Derudover får du en smule kendskab til kanji, de kinesisk tegn brugt i japansk.

Kurset giver dig et godt udgangspunkt til at lære videre enten ved selvstudium eller med holdundervisning. 

Der er mulighed for at forlænge kurset,

Information

  • Dato 17.04.2023-19.04.2023
  • Adresse FOF Vejle 3. sal
    Ved Anlæget 12C
    7100 Vejle
  • Lokale Pluto 3. sal
  • Bemærkninger Du finder os på 2. og 3. sal, inde i selve Paladspassagen (Overfor "Bygningen" i den lyserøde opgang) Der er 2 timers gratis parkering i P-Huset "Albert"

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 17.04.2023 18:00-20:30 FOF Vejle 3. sal Xinhui He
2 Onsdag 19.04.2023 18:00-20:30 FOF Vejle 3. sal Xinhui He

Xinhui He

Det kan være svært at holde motivationen ved lige, når vi lærer et nyt sprog. Som underviser søger jeg for at gøre tingene let forståelig og på en sjov måde, så vi hygger os mens vi lærer. Jeg har en kandidatgrad i fremmedsprog med specialisering i engelsk. Kinesisk er mit modersmål og jeg har lært japansk på både universitetet og en sprogskole. Sprog har altid været min største interesse og jeg synes, at det er skønt at kunne dele min passion for sprog med andre. Jeg holder meget af at tegne i min fritid og jeg bruger gerne tegning i min undervisning.