Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Tyrkisk undervisning hos FOF

Tyrkisk - Niveau 3 - online

Dette kursus er designet til dig, der allerede har gennemført niveau 2 og ønsker at bygge videre på dine grundlæggende færdigheder i tyrkisk.

På dette niveau vil vi fokusere på at styrke din evne til at kommunikere effektivt i dagligdags situationer og forbedre din forståelse af tyrkisk kultur.

Hvad lærer du på Niveau 3?

Kommunikation: Vi vil arbejde med samtaler, der dækker en bred vifte af hverdagssituationer, såsom at handle, bestille mad på restauranter, spørge om vej, og interagere med lokale i Tyrkiet.

Ordforråd: Du vil lære nye ord og udtryk, der vil hjælpe dig med at føre mere komplekse samtaler. Fokus vil være på temaer som rejser, fritidsaktiviteter, arbejde og sociale sammenkomster.

Grammatik: Vi vil gennemgå og uddybe grammatikken fra de tidligere niveauer og introducere mere avancerede grammatiske strukturer. Du vil lære at bruge tiderne korrekt, forstå brugen af forskellige bøjninger og mestre mere komplekse sætningskonstruktioner.

Kulturforståelse: Kurset vil også inkludere elementer af tyrkisk kultur, traditioner og samfundsforhold for at give dig en dybere forståelse af sproget i dets kulturelle kontekst.

Lytte- og læseforståelse: Gennem autentiske tekster og lytteøvelser vil du forbedre dine færdigheder i at forstå talt og skrevet tyrkisk.

Vi skal bruge et kompendium, som Kadir Bektas har udfærdiget. Jeg har fået tilladelse til at benytte hans materiale.

Undervisningen foregår online via Zoom, som er et virtuelt klasseværelse, hvor deltagerne både kan se og høre hinanden. Zoom er et gratis program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet, smartphone eller en I Phone med kamera og audio. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra underviseren.

Undervisningsmaterialer fremsendes elektronisk. 

Information

  • Dato 09.09.2024-18.11.2024
  • Adresse ONLINE ZOOM
  • Lokale ZOOM 1
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale er inkl. i prisen.Max. 8 deltagere.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.09.2024 19:30-21:00 ONLINE ZOOM Nil Malika Bektas
2 Mandag 16.09.2024 19:30-21:00 ONLINE ZOOM Nil Malika Bektas
3 Mandag 23.09.2024 19:30-21:00 ONLINE ZOOM Nil Malika Bektas
Se alle Se færre
Nil Bektas

Nil Malika Bektas

Jeg har undervist privat i forskellige fag, heriblandt tyrkisk og engelsk.

Jeg har boet i Tyrkiet igennem flere perioder, og undervist tyrkere i bl.a. engelsk. 

Herudover har jeg udgivet en bog, "Pixels & Atoms" via Amazon.