Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Tysk - Niveau 1

Tysk - Niveau 1

Fik du ikke lært at tale tysk i skolen eller har du et ønske om at lære mere, så er kurset her lige noget for dig.

Undervisningen bliver tilrettelagt på en sjov og inspirerende måde.
Tysk er et af de 10 mest talte sprog i verden, og det er ikke svært at lære, da mange af ordene ligner de danske ord. Så har du glemt det meste af det, du lærte i skolen, så er chancen her nu for at lære sproget på en ny, sjov og inspirerende måde.

 

Vi går langsomt frem, så alle kan være med. Du vil hurtigt kunne opbygge et ordforråd, så vi kan arbejde med små samtale-øvelser ud fra billeder og lyttetekster. Du vil også lære små, lette tekster, som vi kan tale om på tysk og derved blive sikker i den mest nødvendige, tyske grammatik. Ved slutningen af kurset er du kommet så godt i gang, at du kan tale med tysktalende mennesker på en let og forståelig måde.

Undervisningen foregår elektronisk, så uanset, hvor i landet du kommer fra, kan du tilmelde dig dette kursus.
Jeg glæder mig til at møde dig, og skriv endelig til mig, hvis du har yderligere spørgsmål.

 

 

Undervisningen foregår online via Zoom, som er et virtuelt klasseværelse, hvor deltagerne både kan se og høre hinanden. Zoom er et gratis program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet, smartphone eller en I Phone med kamera og audio. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra underviseren. Undervisningsmaterialer fremsendes elektronisk. Den første undervisningsgang (gratis) vil være en instruktion i at bruge Zoom, så du bliver fortrolig med at anvende programmet.

Alt, hvad vi arbejder med, tilsendes elektronisk, så der bliver ikke tale om ekstra udgifter.

Kurset er lavet i samarbejde med FOF Djursland.