Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Tysk Niveau 3 ONLINE

Tysk Niveau 3 ONLINE

Kurset henvender sig til dig, der kan tale pænt tysk, men gerne vil lære meget mere.

Kurset er en fortsættelse af sidste års hold, så du er rigtig godt på vej, men kan stadig lære mere. Alle kan være med, under forudsætning af et vist kendskab til tysk og en god forståelse for den tyske grammatik Jeg vil stadig tage stor hensyn til den enkelte kursists behov, så niveauet tilpasses alle deltagerne på holdet.

I vil blive endnu mere sikre, rent grammatisk og ligeledes få mere dybdegående indsigt i grammatikken.

Vi vil arbejde med gode, tyske læsetekster, Landeskunde og velegnede relevante lytteøvelser. Der undervises i tysk kultur, historiske emner og geografi.

Skynd dig at tilmelde dig, da der allerede nu er en del fortsættere på holdet! Alt materiale sendes digitalt, så der kommer ingen ekstra udgifter for dig, udover eventuelt bøger, der ikke ligger digitalt - Max 100 kr.

Undervisningen foregår online via Zoom, som er et virtuelt klasseværelse, hvor deltagerne både kan se og høre hinanden. Zoom er et gratis program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet, smart-phone eller i Phone med kamera og audio. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra underviseren. Den første undervisningsgang (gratis) vil være en instruktion i at bruge Zoom, så du bliver fortrolig med at anvende programmet.

Jeg ser frem til at møde dig.