Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Yogadag Horsens

Yoga-dag Horsens

Yoga-dag Horsens

Vær med til en hyggelig dag i Horsens fra kl. 10-14.30

Vælg imellem 3 moduler á 1 times varighed. Vælg 1 modul fra A, 1 modul fra B og 1 modul fra C. 

Dit valg skrives i bemærkningsfeltet ved tilmelding! Husk at skrive, hvilken sandwich du ønsker - skriver du ikke noget, så vælger vi for dig! - skriv f.eks således: A1 + B3 + C2 + Kylling sandwich

Vælg 1 modul herfra:

  • A1 kl. 10.00-11.00 : Hatha Yoga v/. Karen - UDSOLGT

eller

  • B1 kl.  10.00-11.00: Ashtanga Yoga v/. Dorthe - UDSOLGT

eller

  • C1 kl. 10.00-11.00: Aerial Yoga v/. Anne - UDSOLGT

Vælg 1 modul herfra: 

  • A2 kl. 11.30-12.30: Restorativ Yoga v/. Karen - UDSOLGT

eller

  • B2 kl. 11.30-12.30: Yoga for alle - "Myten om Virabhadra" v/. Shasmina - UDSOLGT

eller

  • C2 kl. 11.30-12.30: Aerial Yoga v/. Anne - UDSOLGT

Vælg 1 modul herfra:

  • A3 kl. 13.15-14.15: Yin Yoga v/. Dorthe - UDSOLGT

eller

  • B3 kl. 13.15-14.15: Yoga for letøvede "Myten om Hanuman" v/. Shasmina - UDSOLGT

eller

  • C3: kl. 13.15-14.15: Vær god ved din ryg v/.Trine - UDSOLGT

Kl. 12.30 - 13.15: Hyggelig frokost med valgfri sandwich - Vælg imellem 1, 2 eller 3:

1. Rugbolle med avocado og falaffelspread

2. Rugbolle med tun (ingen allergener)

3. Kyllinge-karry sandwich 

Vi får desuden besøg af Anne Buur Studio, som forhandler yogatøj mm. Hun vil have gode tilbud på dagen. Du kan besøge hendes hjemmeside her: Anne Buur Studio

Beskrivende tekster:

Aerial Yoga: fordybende og genopbyggende yogapraksis, hvor vi laver yoga assisteret af et stort, blødt klæde ophængt fra loftet. Øvelserne foregår både i klædet og på gulvet. Du vil mærke hvordan kroppen på én gang bliver stærk og blød, og at du i klædet kan overgive dig til at være støttet og holdt. Klædets bevægelighed og åndedrættets rytme skaber et skønt flow. Samtidig arbejder vi bevidst med at mærke jordforbindelse og at lande i kroppen. Aerial yoga er yoga, nydelse og leg. Alle kan være med"

Yoga for alle - Myten om Virabhadra v/Shasmina
Er en time for dig, der gerne vil vide mere om navnene bag stillingerne. Vær med til en yogatime, hvor vi fletter yoga mytologi og bevægelse sammen. 
Timen er bygget op som en almindelig yogatime, hvor vi laver vejrtrækningsøvelser og forskellige yogastillinger. Samtidig ledes du gennem historien om Shiva og Virabhadra (krigeren). 
Timen afsluttes med en afspænding.

Yoga for letøvede - Myten om Hanuman v/Shasmina
Er en time for dig, der gerne vil vide mere om navnene bag stillingerne. Vær med til en yogatime, hvor vi fletter yoga mytologi og bevægelse sammen. 
Timen er bygget op som en almindelig yogatime, hvor vi laver vejrtrækningsøvelser og forskellige yogastillinger. Samtidig ledes du gennem fortællingen om hvordan halvguden Hanuman redder Sita fra en dæmon. Timen afsluttes med en afspænding.

Hatha Yoga - v/Karen
Yoga traditionens oprindelige mål er stilhed, og i vores stressede hverdag er vi kommet langt væk fra vores stilhed og her vil åndedrætsøvelserne og de fysiske øvelser hjælpe dig, til at finde tilbage til roen igen I min undervisning guider jeg de fysiske øvelser synkront med et dybt, langt og roligt åndedræt, hvilket gør at du får løsnet op for dybereliggende spændinger, bliver stærkere og mere smidig – både i kroppen og i sindet. Et roligt åndedræt giver ro i sindet og i kroppen. Undervisningen foregår så vidt muligt med lukkede øjne, hvilket styrker din koncentrationsevne og øger din bevidsthed om, hvad der sker i dig. Det er både liggende, siddende og stående øvelser. Undervisningstimen slutter med en afspænding og "sidde stille"

Restorativ Yoga/Yoga i hvile - v/ Karen

Har alle Hathas Yogaens gode effekter, men her kommer du endnu dybere og arbejder mere bevidst med åndedrættet og kroppen. I alle stillingerne bliver du støttet med puder, klodser, bolstre, tæpper og meget andet – så du kan slappe helt af og derved få løsnet op for de spændinger, der kan være. Du vil typisk være i stillingerne i ca. 10 min. 
 

Ashtanga Yoga - v/Dorthe

En dynamisk yoga form, hvor der er fokus på samspillet mellem åndedræt og bevægelse. Ved at udføre stillingerne i en bestemt rækkefølge, bestående af stående, siddende og liggende asanas opnås øget fleksibilitet, styrke, udholdenhed og balance. Timen afsluttes med en velfortjent afspænding. 

Yin Yoga - v/Dorthe

I Yin yoga arbejder vi med at spænde af, give efter og smidiggøre bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop. Stillingerne er liggende og siddende stræk, som holdes i 3-5 minutter. Strækkene tilpasses den enkeltes krop og i Yin yoga handler det om at give musklerne fri og skabe plads og ro i både krop og sind. Yin yoga giver dig mulighed for at sænke tempoet, fordybe dig og være stille, nærværende og reflekterende. Åndedrættet bruges aktivt til at give slip på spændinger og skabe fri strøm af energi til alle dele af din krop.

Vær god ved din ryg - v/Trine 

Få en glad ryg med med blide og rolige øvelser, som primært er liggende på enten ryggen eller maven. Øvelser som er lige til at tage med dig hjem og bruge som både forbyggende og helbredende praksis.

Vi tager forbehold for udsolgt på enkelte moduler og du tildeles automatisk en plads på et andet modul.