Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

Afrika rejse oplevelser oplevelse

Informationsmøde Safarirejse Kenya

Informationsmøde Safarirejse Kenya

En uforglemmelig rejse venter forude, når vi sammen med vores danske rejseleder og Karen Blixen-ekspert John Christensen skal på en fantastisk safarirejse i smukke og dyrerige Kenya. Rejsen indeholder alt, der skal til for uforglemmelige minder: Safari, bjergtagende solnedgange og Kenyas ubeskrivelige smukke natur.

Bliv klædt på, til safari
John vil på informationsmødet fortælle om de mange oplevelser, man kan opleve på savannen, fra de store dyreflokke til det rige fugleliv. John vil selvfølgelig også komme ind på Karen Blixen og hendes liv i Kenya, men også om Johns egne år på Karen Blixen Camp, hvor han boede i 5 år sammen med masaierne og de vilde dyr. Til sidst vil John komme ind på de forskellige praktiske oplysninger om, hvad man skal have med til Safarien.
 
Rejseleder John Christensen kommer til Vejle den 15. september 2021. Med John som rejseleder er man i de allermest erfarne hænder. Informationsmødet er gratis.

Vil du vide mere?

Er du tilmeldt interesselisten? Det er gratis og uforpligtende. Herved kan vi løbende og uforpligtende sende dig info vedr. turen.
Du kan tilmelde dig interesselisten her: Kenya