Skip to content

Kontoret holder påskeferie og er retur den 11.04.23 kl. 10.00. God påske.

Tilmelding til nyhedsbrev
Cirkusrevyens hold for 2023

Cirkusrevyen

Cirkusrevyen

Det er nye tider i Cirkusrevyen, og i 2023 bydes på et hold med både erfaring fra det historiske, grønne telt samt et par nye ansigter. Både Bodil Jørgensen og Mads Knarreborg får debut og sammen med Niels Olsen, Niels Ellegaard og Merete Mærkedahl går de på scenen i 2023.

"Vi har sammensat et hold, der repræsenterer tradition og fornyelse i Cirkusrevyen. Der er skuespillere, der gennem de sidste mange år har stået på scenen i teltet, som vi har krydret med helt nye kræfter i Cirkusrevy-sammenhæng. Sammen med vores nye instruktør og kapelmester er Cirkusrevyen 2023 i trygge hænder, og jeg glæder mig meget til at se, hvad holdet byder på," siger Cirkusrevyens direktør Torben Pedersen.

Joy-Maria Frederiksen bliver ny instruktør for Cirkusrevyen i 2023. Allerede i år fik Joy en prøve på, hvordan instruktørrollen er, da hun hjalp til efter Lisbet Dahls sygemelding kort før premieren. Joy-Maria Frederiksen har blandt andet instrueret revyerne i Tivoli og Odense, og i 1980'erne stod Joy selv på scenen i teltet som danser.

Dag 1

Efter opsamling kører vi mod Sjælland og undervejs holder vi en kort pause, inden vi ankommer til vores hotel. Efter indkvartering kører vi til Bakken, hvor vi starter med at nyde en tidlig fælles middag på restaurant på Bakken.

Efter middagen skal vi overvære årets brag af Cirkusrevy 2023. Forestillingen slutter ca. kl. 20.15, hvorefter vi kører retur til vores hotel.  

Dag 2

Efter morgenmaden pakker vi bussen og vi kører en kort byrundtur i København og bussen stopper ved Nyhavn, hvor der er mulighed for at udforske byen. Det kunne være en tur på Strøget, en sejltur på Københavns kanaler eller en tur Nyhavn og nyde en frokost på en af de mange caféer på havnen.

Midt på eftermiddagen forlader vi København og kører retur til vores hjembyer.


Turen egner sig ikke for dårligt gående eller kørestolsbrugere.
Teknisk rejsearrangør er GIBA Travel.
Turen udbydes i samarbejde med andre FOF afdelinger.
Ved framelding til ture og rejser er det den tekniske rejsearrangørs afbestillingsbetingelser, der er gældende. Læs mere her
Seneste frist for tilmelding er 01.06.2023
Der tages forbehold for trykfejl samt ændring i program.