Skip to content

BEMÆRK VENLIGST at der er løbende optag på rigtig mange hold. Kontakt kontoret på 7625 8988 og forhør dig om dine muligheder. På gensyn.

Strikkerejse til Marrakesh

Strikkerejse til Marrakech

Strikkerejse til Marrakech

Interesseliste
Bemærk venligst, at de anførte datoer og prisen på tilmeldingen er fiktiv for at få informationerne på hjemmesiden!


Nu kan du komme med FOF til Marrakech i Marokko.

Vi har sammensat en uge, der giver vores deltagere et autentisk indblik i marokkansk kultur og kunsthåndværk. Vi besøger en af Marokkos største uldproducenter, hvor vi oplever, hvordan ulden behandles og indfarves med naturfarver. Vi får også mulighed for at købe en masse lækkert garn, og så skal vi naturligvis strikke sammen. Turen krydres blandt andet med et besøg til Atlasbjergene og Yves Saint Laurents magiske have.

Vores samarbejdspartner i Marrakech er firmaet Morkosh. Morkosh er berbernes navn for Marrakech, og det dansk-marrokanskejede selskab er meget erfarne og guider os elegant udenom det, som man ikke ønsker at opleve i Marrakech. 

Vi arbejder med at gøre programmet helt færdigt. Du kan (helt uforpligtende) skrive dig op, og så sender vi programmet til dig, når det er klart.

Vi flyver forventeligt til Marrakech tirsdag den 11. april kl. 06.20 fra Kastrup, og det betyder, at vi skal til København aftenen før. Det planlægger vi i fællesskab. Flyselskabet har endnu ikke åbnet op for billetsalget. 

INTERESSELISTE
Du kan GRATIS og UFORPLIGTENDE tilmelde dig denne interesseliste ved at tilmelde dig på knappen "Læg i kurv" til DKK 0,- eller du kan kontakte kontoret på tlf.: 76258988 eller mail: soj@fof.dk

Alle på interesselisten vil få direkte besked, når vi har ny information om rejsen.