Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Yogarejse til Marrakech med FOF

Yogarejse til Marrakech

Yogarejse til Marrakech

Interesseliste
Bemærk venligst, at de anførte datoer og prisen på tilmeldingen er fiktiv for at få informationerne på hjemmesiden!


Yoga i det dejligste solskin i Marokkos smukkeste by Marrakech i 2024.

Nu har du muligheden for en fantastisk tur sammen med FOF under kompetent ledelse af en af Danmarks mest erfarne yogalærer Lilly Julier.

Turen krydres med en række spændende besøg til Marrakechs kulturelle højdepunkter f.eks. Atlasbjergene og Yves Saint Laurents magiske have.

Din guide på turen er Lilly Julier. Lilly har en to-årig uddannelse hos den danske yogapioner, Anne Lise Dresler (1987). Derefter et et-årigt filosofikursus samme sted. Anne Lise var tilknyttet Sivananda traditionen. Lilly var i mange år tilknyttet Sivananda traditionen og Patanjali Yoga Centre i Battle, England. Her tog hun en tre-årig diplomuddannelse. Hun var tre uger i Rishikesh, Indien i Sivananda ashram og har også et diplom i Ayurveda fra Dr. Vasant Lad, New Mexico USA (sundhedssystemet, der hører sammen med yogaen). Lilly har også været på workshops med Dr. Lad, og hun er i dag tilknyttet The Himalayan Tradition og Swami Rama’s lærere fra USA og London. Hun var på et 5 ugers ophold i Swami Ramas ashram i Rishikesh, Indien. Lilly har en meget bred erfaring og stor viden indenfor yoga og meditation. Hun er inspireret af de store yogamestre og yogaens filosofi og ikke mindst alle hendes kursister, der giver hende rigtig meget.

Du kan GRATIS og UFORPLIGTENDE tilmelde dig denne interesseliste ved at tilmelde dig på knappen "Læg i kurv" til DKK 0,- eller du kan kontakte kontoret på tlf.: 7625 8988 eller mail: soj@fof.dk

Alle på interesse-listen vil få direkte besked, når vi har ny information om rejsen.