Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Foredrag med Anette Prehn i FOF Ringsted

Anette Prehn - Flip dit perspektiv og gør hjernen til medspiller

Føles svigerfamiliebesøgene som en sur pligt? Eller dit barns opførsel som en bevidst provokation? Kan din kollega eller chef irritere dig grænseløst? Eller føler du dig fastlåst og drænet i andre situationer?

Hjerneforskningen viser, hvor svært det kan være at se hverdagens udfordringer fra nye vinkler. Men at kunne tage nye ”billeder” med hjernen er vigtigt for vores trivsel og samspil med hinanden – og det er heldigvis til at lære. Anette Prehn har udviklet en enkel metode, som lærer dig om hjernens spilleregler og hjælper dig med at se flere nuancer og regulere dine følelser – til glæde for både dig selv og dem, du er i samspil med. Kom til et interaktivt foredrag med debat og forskellige øvelser, hvor du bliver klogere på hjernens spilleregler.

Foredraget arrangeres i samarbejde med AOF Sydvestsjælland.

Anette Prehn, sociolog og forfatter

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 28.09.2021 19:00-21:00 Anlægspavillonen