Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Foredrag med Jakob Buch-Jepsen og Jens Møller i FOF Slagelse

Jakob Buch-Jepsen og Jens Møller - Fra anholdelse til dom

Kom helt tæt på makkerparret, drabschefen og anklageren i ubådssagen, når de giver et unikt indblik i drabssagen som hele verden fulgte. Hør om den storstilede efterforskning til lands, til vands og i luften, om det løbende samarbejde, og om hvordan der arbejdes målrettet på at nå hele vejen rundt i den komplekse sag.

Publikum kommer både med ind i de indledende retsmøder, hvor gerningsmanden flere gange fik forlænget varetægtsfængslingen inden den afsluttende retssag, hvorunder han igen og igen kom med nye forklaringer. Makkerparret fortæller også om, hvordan det er at arbejde med en sag, der følges så tæt af medierne, og om at tale med de pårørende i den slags sager.

Det er en grusom historie, som alligevel giver håb om, at selv den mest bestialske forbrydelse ikke betaler sig. Retfærdigheden sker til sidst fyldest.

Jens Møller Jensen, drabschef og Jakob Buch-Jepsen, anklager

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 11.10.2021 19:00-21:00 Slagelse Musikhus