Skip to content
Foredrag om bæredygtig tøjproduktion med Lars Gøtterup i FOF Slagelse 2022

Lars Gøtterup - Bæredygtig tøjproduktion

Er du forvirret over tøjmærkers kommunikation omkring bæredygtigt tøj? Tænker du også over greenwashing og hvad der ligger bag? Spekulerer du på, hvad du skal købe af nyt tøj i forhold til miljøbelastningen?

Kom og hør et spændende foredrag med Lars Gøtterup, som til daglig arbejder med bæredygtig tøjproduktion i Portugal og har sin gang på fabrikker, farverier og strikkerier, foruden et tæt samarbejde med modebrands som han rådgiver i forhold til at træffe de rigtige valg i deres produktion af tøj.

Foredraget skaber et godt overblik over FNs 17 mål for bæredygtig udvikling og relaterer dem til vores hverdag og hvad vi selv kan gøre, for at hjælpe udviklingen i den rigtige retning. 

Lars Gøtterup, konsulent i bæredygtighed

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.09.2022 19:00-21:00 Slagelse Bibliotek Lars Gøtterup
Underviser

Lars Gøtterup

Lars, der er født i 1962, er iværksætter og arbejder indenfor beklædningsindustrien med egne firmaer i Indien og Portugal. Fra barnsben har Lars haft en passion for madlavning med fokus på det klassiske køkken, internationale madtraditioner og respekt for gode råvarer og familietraditioner.

Lars underviser i madlavning hos FOF og i andre sammenhænge, laver mad til private selskaber, studerer gamle kulturers madtraditioner, holder foredrag om mad og vin.

I 6 år boede Lars i Portugal og er kender indenfor portugisisk vin- og portvinsproduktion.

Følg med i Lars' aktiviteter på Facebook.