Skip to content
Foredrag med Laura Bach Vilsgaard i FOF Ringsted 2023

Laura Vilsgaard - Er en god mor en lykkelig mor?

Hvorfor bliver lykken, angsten og vreden forstærket, når man får et barn? Og hvad gør man, når forventningerne til en god mor er at være en lykkelig mor?

I et rørende og ærligt foredrag fortæller Laura Vilsgaard om sin rejse ind i moderskabet og ser med sociologiske briller på vores forventninger til det at være mor.

Med udgangspunkt i lykkebegrebet forklarer hun, hvorfor mange kvinder tages som gidsler af forventningerne til et lykkeligt liv. At bevæge sig fra skam og følelsen af utilstrækkelighed til accept og barmhjertighed overfor sig selv, er en vigtig bevægelse at blive fortrolig med, når man gennemgår store livsovergange.

Laura er iværksætter bag Jegermor.dk – en podcast, Instagram og medlemsklub for kvinder på barsel. 

Laura Bach Vilsgaard, iværksætter

Det siger andre siger om foredraget:

"Lauras foredrag rørte mig rigtigt meget. Jeg græd faktisk. Laura fik åbnet op for det, der er svært at snakke om som mor. Hun gjorde det på en oprigtig, ærlig, kærlig og humoristisk måde. Har lyttet meget til appen, som jeg er kæmpe fan af. Men at være til foredraget gav noget helt specielt. Vil helt klart gerne til endnu et af Lauras foredrag – det er meget givende! Man kan se sig selv i så mange situationer, hun beskriver. Kan anbefales!"
- Mor til to på 1 og 3 år

"Laura er indlevende i sin fortælling om moderskabet og deler ærligt og smukt om de hårde og følsomme sider. Hendes fortællinger er med til at give en ro, når man er blevet mor, og det giver plads til mere selvforkælelse og kærlighed."
- Mor til en på 2 år

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 06.03.2023 19:00-21:00 Ringsted Kulturhus FOF foredragsholdere

FOF foredragsholdere