Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Foredrag med René Dahl Andersen i FOF Næstved

René Dahl Andersen - Gråzone

René Dahl Andersen - Gråzone

Han var en af politiets ”wonder boys”. Dygtig, anerkendt og respekteret – og specielt udvalgt til videreuddannelse hos FBI. Alt var godt, indtil én forkert beslutning ændrede alt… Få et sjældent kig ind i en fascinerende og skræmmende underverden, når René Dahl Andersen fortæller om sit liv som tidligere narkobetjent og senere undercover agent i ind- og udland for bl.a. Politiets Efterretningstjeneste. Et liv, der satte sine spor og førte en talentfuld og ideologisk politimand fra Nordjylland ud i et moralsk ingenmandsland, hvor intet er sort og hvidt.

Denne aften deler han sin historie fra en verden, de færreste kender til. Fra infiltrering af de inderste cirkler i hårde kriminelle miljøer til arbejde som undercover agent på ofte livsfarlige missioner. Og hvordan én fatal fejl får katastrofale følger for både person og karriere.

René Dahl Andersen, fhv. narkobetjent