Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Foredrag med forfatter Sara Omar i FOF Næstved

Sara Omar - Ret til at være menneske

Sara Omar - Ret til at være menneske

Mange kender Sara Omars anmelderroste og prisbelønnede romaner Skyggedanseren og Dødevaskeren, der grundigt cementerede hende i den danske litteratur. Med udgangspunkt i sit forfatterskab – et gribende, fundamentalt og direkte opgør med det muslimske patriarkat og dets brug af religion til undertrykkelse af køn og minoriteter – taler Sara Omar denne aften med samfundsdebattør Anne Sophia Hermansen om fundamentale rettigheder for alle mennesker.

Oplev et intenst og inspirerende samtaleforedrag om Sara Omars vision for en verden, hvori intet menneske undertrykkes, udsættes for vold eller behandles som værende mindre værd end andre, blot på baggrund af køn, religion, kultur, etnicitet, social status, politisk overbevisning eller helt nøgternt at være den, man er.

Sara Omar arbejder ikke kun for at skabe opmærksomhed om menneskelig undertrykkelse, men også for at reformere og revolutionere vores tankegang – som samfund og individuelt som menneske – så både den medmenneskelige respekt og modet hos individet, til at stå ved sin ret til at være menneske, styrkes.

Sara Omar, forfatter