Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Simon Krohn, foredrag ved FOF Syd- og Vestsjælland

Simon Krohn - Vejrtrækning og velvære

Du trækker vejret cirka 17.000 gange om dagen, og hver eneste vejrtrækning påvirker, hvordan du har det. Hvis din vejrtrækning er anspændt, kan det således holde dig fanget i en tilstand af uro, og omvendt kan vejrtrækningen føre til tilstande af dyb fred og harmoni.

I løbet af workshoppen skal vi afprøve forskellige måder at arbejde med vejrtrækningen i statiske yogastillinger og i flowbaserede øvelser, og vi skal lave en række klassiske vejrtrækningsteknikker. Selvom vi skal dyrke en del yoga, behøver du hverken at være smidig eller hjemmevant med yoga. Hvis du blot trækker vejret, er du velkommen.

Derfor har vejrtrækningen altid spillet en vigtig rolle i yogatraditionen. Simon Krohn har arbejdet med vejrtrækningen i 25 år og på workshoppen deler han sine greatest hits af teknikker til at skabe indre fred og harmoni gennem vejrtrækningen. Vi skal altså ikke blot forstå vejrtrækningens potentiale, vi skal også opleve det i egen krop.

Simon Krohn, yogalærer og cand.mag. i indisk filosofi

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 29.10.2023 09:00-15:00 Slagelse Bibliotek FOF foredragsholdere

FOF foredragsholdere