Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Foredrag med Thomas Kluge i FOF Sorø

Thomas Kluge - Et liv med kunst

Thomas Kluge - Et liv med kunst

Thomas Kluge skiller sig ud fra mængden med sin kunst, men alligevel (og måske netop derfor) har han formået at markere sig på den danske kunstneriske scene – og er nået til tops. Hans kunst foregår ikke blot på lærredet – i en detaljerigdom og fotografisk afbildning, som vi normalt forbinder med de største kunstnere som Rembrandt og Caravaggio – men den opstår allerede i mødet med de portrætterede.

Derfor er det en gribende fortælling, når Thomas beretter om inspirationen i sin kunst; for ud over andre kunstnere, tager den stort set altid udgangspunkt i det ærlige møde med et andet menneske. Gå ikke glip af en spændende aften med Thomas Kluge, hvor kunst, inspiration, modstand og mennesker sættes til debat.

Foredraget arrangeres i samarbejde med AOF Sydvestsjælland.

Thomas Kluge, billedkunstner