Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Tag på kursus i bolig og indretning hos FOF

Indretningskursus

Indretningskursus

Er du vild med boligindretning, men mangler inspiration til at optimere hjemmet? Få tips og tricks til netop din bolig, bliv skarpere på din egen stil, og få ny inspiration til små og større tiltag, der kan være med til at skabe ro og sammenhæng i hjemmet. På sigt kan du spare penge på indretningen ved at kende din stil og indrette mere fremtidssikret.

Undervisningen foregår ved brug af billeder, øvelser, kreativ læring og metoder, som du kan tage med hjem og prøve af. 

  1. mødegang: Hvad er indretning? Historie og nutid med udgangspunkt i retrostilen. Forskellige indretningsmuligheder, stemningsindretning, signaturindretning og temaindretning.
  2. mødegang: Placering af møbler, gennemgang af forskellige boformer og gennemgang af rum – private- kontra fælles rum. Hvordan virker lys? Leg med lys/skygge inde og ude.
  3. mødegang. Farver og former – hvordan bruger vi farver, og hvordan leger vi med former i indretningen? Pyntegenstande, nips, planter og krukker.
  4. mødegang. Hvad skal vi komme på væggene? Alt fra malerier, familiemedlemmer, reoler, lys, lamper og nips.