Skip to content
Lær at brodere på broderikursus i FOF Syd- og Vestsjælland

Broderi - weekendkursus

Vil du gerne i gang med at brodere, eller drømmer du om at brodere mere frit, så er dette kurset for dig. Her lærer du nye sting, så du kan udvide og opbygge din stingsamling.

Efter kurset ved du, hvordan du vælger de rigtige materialer og hvilke overvejelser, du skal gøre dig, inden du går i gang med at brodere. Du får gode råd til forskellige måder at starte og hæfte ender på samt hvordan du kan overføre motivet til stoffet.

Det er i princippet nok at kende ét broderisting for at gå i gang med at brodere, men det er så meget sjovere, når du har flere sting at vælge imellem!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 21.09.2024 09:00-12:00 Antvorskov Skole Anna Whitta
2 Søndag 22.09.2024 09:00-12:00 Antvorskov Skole Anna Whitta
Underviser

Anna Whitta

Anna er uddannet designer og lærer og arbejder nu som efterskolelærer. Hun har altid arbejdet med sine hænder og søger til stadighed at udvide og udfordre sine evner og kvalifikationer. 

Hun har mange års erfaring som underviser af både børn og voksne i mange former for håndarbejde og kreative aktiviteter. For Anna er det vigtigt at tage udgangspunkt i, hvad hendes kursister har af ønsker og ideer og hjælpe dem til et smukt og tilfredsstillende resultat. 

Anna fortæller: "Jeg finder inspiration overalt. Farvesammensætninger, strukturer og teksturer suges ind i grøntbutikken, på stranden, stjæles på Pinterest, og nogle gange kommer det i en drøm."