Skip to content
Lær at brodere på broderikursus i FOF Syd- og Vestsjælland

Broderi

Vil du gerne i gang med at brodere, eller drømmer du om at brodere mere frit, så er dette kurset for dig. Her lærer du nye sting, så du kan udvide og opbygge din stingsamling.

Efter kurset ved du, hvordan du vælger de rigtige materialer og hvilke overvejelser, du skal gøre dig, inden du går i gang med at brodere. Du får gode råd til forskellige måder at starte og hæfte ender på samt hvordan du kan overføre motivet til stoffet.

Det er i princippet nok at kende ét broderisting for at gå i gang med at brodere, men det er så meget sjovere, når du har flere sting at vælge imellem!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 05.10.2022 18:30-21:15 Kobberbakkeskolen, Sct. Jørgen Birgitte Bruun Rasmussen
2 Onsdag 12.10.2022 18:30-21:15 Kobberbakkeskolen, Sct. Jørgen Birgitte Bruun Rasmussen
3 Onsdag 26.10.2022 18:30-21:15 Kobberbakkeskolen, Sct. Jørgen Birgitte Bruun Rasmussen
Se alle Se færre
Underviser

Birgitte Bruun Rasmussen

Birgitte Bruun Rasmussen er kunsthåndværker og indehaver af det lille firma og værksted "Tekstilmagi". Hun arbejder med frit broderi, tekstiltryk og filtning og kombinerer gerne de forskellige teknikker.

Og du er i trygge hænder, for Birgitte er uddannet tekstilformidler med afsluttende eksamen i fagene beklædningsformgivning, tekstiltryk og broderi og har mange års undervisningserfaring. Derudover er Birgitte uddannet EFFEKT-instruktør gennem DGI’s instruktøruddannelser.