Skip to content
Lær at lave dit eget kostume på kursus i FOF Syd- og Vestsjælland

Lav dit eget kostume

Lav dit eget kostume

Her er en unik mulighed for dig, der gerne vil lære at lave dit eget kostume, som er lidt ud over det sædvanlige. Kurset foregår i en sluttet kreds på max. 6 kursister med masser af plads til individuel vejledning og inspiration. Måske er det dit første Cosplay-kostume, et cool kostume til firmafesten, Halloween, Fastelavn, eller til dit barn/barnebarn?

På dette spændende kursus har du muligheden for at lære, hvordan du kan bygge seje kostumer i materialet EVA FOAM. Du introduceres til kostumebygning, værktøj og materialer, og du får tips og tricks til de bedste metoder – uanset om du drømmer om en hjelm, dele til en robotdragt eller et sci-fi våben!

EVA FOAM er et let og sjovt materiale at arbejde med (en slags skummåtter), og kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan bygge med det! Du får udleveret EVA FOAM-plader (2 stk. á 60x60 cm), og det vil være muligt at låne limpistol, varmepistol, hobbykniv m.m. af underviser. 

Udgifter til materialer: 200 kr. – afregnes med underviser. 

Medbring: Notesblok, blyant, kuglepen. Hvis muligt, også gerne metallineal, limpistol (11 mm), kasserede støvsugerslanger, plastrør og andre genstande, som kan bruges til netop dit kostume.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til underviser på tlf. 2095 1094.