Skip to content
Lær Punch Needle, Tufting og Rya-teknikker på kursus i FOF Syd- og Vestsjælland

Punch Needle, Tufting, Rya og viklebilleder

Drømmer du om at kreere dit eget tæppe, vægtæppe, måtter, puder, hynder eller lignede? Dette kursus er for dig, der elsker at arbejde med garn, og som gerne vil bruge sine garnrester fornuftigt.

Vi arbejder med Punch Needle, Darnella-nål og Rya-teknikker, og allerede efter få timer kan du teknikken!

Punch Needle var stort i 70’erne og fik en renæssance i 2018. Tufting giver et relativt glat udtryk på forsiden af dit arbejde og mere ”fluffy” udtryk på bagsiden, og der er dermed mange muligheder for at variere tekstur og udtryk afhængigt af, hvor dybt du stikker, og hvilken vej arbejdet vender. Vi arbejder med en Darnella-nål, som er sjov, nem og effektiv. 

Medbring garn og garnrester og evt. madpakke. Der serveres kaffe/te og lidt sødt.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 28.09.2021 18:30-21:00 Privat hos Birgitte Kastrup Birgitte Kastrup
2 Tirsdag 05.10.2021 18:30-21:00 Privat hos Birgitte Kastrup Birgitte Kastrup
3 Tirsdag 12.10.2021 18:30-21:00 Privat hos Birgitte Kastrup Birgitte Kastrup
Se alle Se færre
Underviser

Birgitte Kastrup

Birgitte Kastrup er uddannet håndarbejdslærer med læder og tekstil som hovedfag. Hun arbejder og underviser hjemme fra sit værksted i Sorø og er desuden underviser på Løgumkloster højskole, Ringsted Ungdomsskole og foredragsholder på Ikast Idrætshøjskole.

Birgitte fortæller: "Jeg brænder for at formidle enkelt og smukt håndarbejde og håndværk. Det betyder, at du med få og enkle teknikker kan mestre et håndværk, så du kan skabe smukke produkter, du får glæde af i mange år. Derudover er der en stor gevinst ved at lave håndarbejde og håndværk. Ny forskning viser, at det faktisk er meget sundhedsfremmende. Dette fortæller jeg mere om på mine kurser."

Læs mere om Birgitte og se hendes håndarbejde på www.simpelthandvaerk.dk eller Instagram @birgittekastrup.