Skip to content
Lær at strikke hos FOF Syd- og Vestsjælland

Strik for øvede entusiaster

Er du en habil strikker, der gerne vil udfordres lidt og lære mere om din hobby? På dette kursus går vi i dybden med mere avancerede teknikker og mønstre.

Det forventes, at du kan holde masken og kender ret fra vrang og har lyst til at udvide dit repertoire. Det gælder om at holde tungen lige i munden, men til gengæld får du fantastiske og beundringsværdige resultater. 

Vi strikker en masse prøver og bliver inspireret til nye projekter. Der kan arbejdes med mindre projekter, og der gives forslag til anvendelse af de prøver, vi producerer. 

Medbring selv strikkepinde, garn og ideer.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.09.2024 16:30-18:25 Østre Skole Hanne Kær Pedersen
2 Mandag 30.09.2024 16:30-18:25 Østre Skole Hanne Kær Pedersen
3 Mandag 07.10.2024 16:30-18:25 Østre Skole Hanne Kær Pedersen
Se alle Se færre
Underviser

Hanne Kær Pedersen

Hanne Pedersen er uddannet cand.mag. og mangeårig underviser i gymnasieskolen. hun ejer firmaet Hesselstrik, hvor hun plantefarver garn med et nyt take på traditionelle metoder og udvikler strikdesign.

Hanne har livslang erfaring med strik og andet håndarbejde, godt ansporet af kvinderne i min famile. "Min undervisning på FOFs strikkehold tager udgangspunkt i kursisternes ønsker og erfaring og jeg glæder mig altid til at undervise og dele ud af min egen glæde ved håbdarbejdet."

Hesselstrik ❊
- much ado about knitting