Skip to content
Lær at strikke hos FOF Syd- og Vestsjælland

Strik for øvede entusiaster - weekendkursus

Er du en habil strikker, der gerne vil udfordres lidt og lære mere om din hobby? På dette kursus går vi i dybden med mere avancerede teknikker og mønstre.

Det forventes, at du kan holde masken og kender ret fra vrang og har lyst til at udvide dit repertoire. Det gælder om at holde tungen lige i munden, men til gengæld får du fantastiske og beundringsværdige resultater. 

Vi strikker en masse prøver og bliver inspireret til nye projekter. Der kan arbejdes med mindre projekter, og der gives forslag til anvendelse af de prøver, vi producerer. 

Medbring selv strikkepinde, garn og ideer.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.10.2024 09:00-12:00 H. C. Andersensvej Anna Whitta
2 Søndag 06.10.2024 09:00-12:00 H. C. Andersensvej Anna Whitta
Underviser

Anna Whitta

Anna er uddannet designer og lærer og arbejder nu som efterskolelærer. Hun har altid arbejdet med sine hænder og søger til stadighed at udvide og udfordre sine evner og kvalifikationer. 

Hun har mange års erfaring som underviser af både børn og voksne i mange former for håndarbejde og kreative aktiviteter. For Anna er det vigtigt at tage udgangspunkt i, hvad hendes kursister har af ønsker og ideer og hjælpe dem til et smukt og tilfredsstillende resultat. 

Anna fortæller: "Jeg finder inspiration overalt. Farvesammensætninger, strukturer og teksturer suges ind i grøntbutikken, på stranden, stjæles på Pinterest, og nogle gange kommer det i en drøm."