Skip to content
Lær at lave smykker i fimoler på smykke-workshop for børn og voksne i FOF

Smykker i fimoler - workshop for børn og voksne

Lav smukke smykker og fine hårspænder med sjove perler af fimo. Der er noget for enhver smag, og du lærer bl.a. at lave perler samt marmor- og terassoeffekt.

Fimoler er et fleksibelt og sjovt materiale at arbejde med – det udtørrer ikke ved kontakt med luft som almindeligt ler, modellervoks m.m. Vi bager fimoen på stedet. 

Der skal påregnes en materialeudgift på ca. 200 kr., afhængigt af hvor mange smykker du laver. Materialeudgift afregnes direkte med underviser kontant eller via MobilePay.

Underviser medbringer fimoler i forskellige farver og smykkedele i nikkelfrit metal, der er forgyldt eller forsølvet. Har du selv smykkedele, du gerne vil friske op, så tag dem endelig med. Medbring gerne smykketang hvis muligt, da underviser har begrænset antal til rådighed. 

Prisen er for 1 voksen og 1 barn.

Information

  • Dato 05.03.2023-05.03.2023
  • Adresse Østre Skole
    Skovsøgade 10
    4200 Slagelse
  • Lokale Værkstedet
  • Bemærkninger Der skal påregnes en materialeudgift på ca. 200 kr., afhængigt af hvor mange smykker du laver. Underviser medbringer fimoler i forskellige farver og smykkedele i nikkelfrit metal, der er forgyldt eller forsølvet. Har du selv smykkedele, du gerne vil friske op, så tag dem endelig med. Medbring gerne smykketang hvis muligt, da underviser har begrænset antal til rådighed. Materialeudgift afregnes direkte med underviser kontant eller via MobilePay. Prisen er for 1 voksen og 1 barn.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 05.03.2023 10:00-12:00 Østre Skole Karoline Dahrling Hughes
Underviser

Karoline Dahrling Hughes

Karoline er en kreativ sjæl helt ind til benet. Hun elsker at upcycle og genbruge, og det bedste er, når hun kan inspirere andre til at komme i gang.

Hendes teknikker er uden mønster, intuitive og uden så mange dikkedarer og regler, og det er vigtigt for hende at vise nemme tilgange, så alle kan være med.

Karoline har udgivet flere krea-bøger om både syning, farvning og smykker, som du kan se her.

Du kan også følge med på Karolines Instagram her.