Skip to content
Lær at lave bæredygtig mad på madlavningskursus i FOF Slagelse

Det bæredygtige køkken

Vi arbejder med inspirerende retter, som er gode for kroppen, klimaet og biodiversiteten!

Vi starter aftenen med en kort introduktion til de 17 mål for bæredygtig udvikling, som FN har defineret, og vi diskuterer kort, hvordan disse relaterer til vores køkkener.

Vi laver en 3-retters menu med et lavt miljøaftryk og diskuterer en masse varianter. Kom og lær, hvordan du kan gøre en forskel uden at lide afsavn.

Der må påregnes ca. 200 kr. til råvarer, som betales til underviseren.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 13.10.2022 17:30-21:30 Antvorskov Skole Lars Gøtterup
Underviser

Lars Gøtterup

Lars, der er født i 1962, er iværksætter og arbejder indenfor beklædningsindustrien med egne firmaer i Indien og Portugal. Fra barnsben har Lars haft en passion for madlavning med fokus på det klassiske køkken, internationale madtraditioner og respekt for gode råvarer og familietraditioner.

Lars underviser i madlavning hos FOF og i andre sammenhænge, laver mad til private selskaber, studerer gamle kulturers madtraditioner, holder foredrag om mad og vin.

I 6 år boede Lars i Portugal og er kender indenfor portugisisk vin- og portvinsproduktion.

Følg med i Lars' aktiviteter på Facebook.