Skip to content
Lær at lave italiensk mad på madkursus i FOF Syd- og Vestsjælland

Det italienske køkken

Vi arbejder med klassiske italienske retter og spændende fremstillingsmetoder. Vi laver nem pasta fra bunden og fokuserer på retter, som du hurtigt og uden anstrengelser kan imponere dine gæster og familie med.

Der må påregnes ca. 250 kr. til råvarer, som betales til underviseren.

Italienske vine kan tilkøbes pr. glas til indkøbspris. Medbring eget glas. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 24.10.2022 17:30-21:30 Antvorskov Skole Lars Gøtterup
Underviser

Lars Gøtterup

Lars, der er født i 1962, er iværksætter og arbejder indenfor beklædningsindustrien med egne firmaer i Indien og Portugal. Fra barnsben har Lars haft en passion for madlavning med fokus på det klassiske køkken, internationale madtraditioner og respekt for gode råvarer og familietraditioner.

Lars underviser i madlavning hos FOF og i andre sammenhænge, laver mad til private selskaber, studerer gamle kulturers madtraditioner, holder foredrag om mad og vin.

I 6 år boede Lars i Portugal og er kender indenfor portugisisk vin- og portvinsproduktion.

Følg med i Lars' aktiviteter på Facebook.