Skip to content
Lær at lave portugisisk mad på madkursus i FOF Syd- og Vestsjælland

Det portugisiske køkken

Kom og få et indblik i Portugals spændende køkken, portugisisk vin og portvin. Vi arbejder med klassiske retter og laver en 3-retters menu.

Der fortælles om de portugisiske mad- og vintraditioner undervejs, og vi laver retter som alle nemt kan imponere gæster med derhjemme.

Der må påregnes ca. 250 kr. til råvarer, som betales til underviseren.

Vin og portvin tilkøbes pr. glas til indkøbspris. Medbring eget glas.

Information

  • Dato 28.03.2023-28.03.2023
  • Adresse Antvorskov Skole
    Sejerøvej 1
    4200 Slagelse
  • Lokale Hjemkundskab, byg.C
  • Bemærkninger Der må påregnes ca. 250 kr. til råvarer, som betales til underviseren. Vin og portvin tilkøbes pr. glas til indkøbspris. Medbring eget glas.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 28.03.2023 17:30-21:30 Antvorskov Skole Lars Gøtterup
Underviser

Lars Gøtterup

Lars, der er født i 1962, er iværksætter og arbejder indenfor beklædningsindustrien med egne firmaer i Indien og Portugal. Fra barnsben har Lars haft en passion for madlavning med fokus på det klassiske køkken, internationale madtraditioner og respekt for gode råvarer og familietraditioner.

Lars underviser i madlavning hos FOF og i andre sammenhænge, laver mad til private selskaber, studerer gamle kulturers madtraditioner, holder foredrag om mad og vin.

I 6 år boede Lars i Portugal og er kender indenfor portugisisk vin- og portvinsproduktion.

Følg med i Lars' aktiviteter på Facebook.