Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.
Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.
Er du nysgerrig på fermentering og har du lyst til at blive inspireret til selv at afprøve forskellige fermenteringsmetoder derhjemme, så er dette kursus noget for dig.
På kurset vil du få indblik i grundprincipperne indenfor fermentering, både i forhold til konservering, smag og næring. Vi arbejder med forskellige fermenteringsmetoder, f.eks. Kombucha, June og Kefir, og vi smager på fermenteret drikkelse, som er lavet på forhånd, og vi producerer egen drikkelse til at tage med hjem.
Medbring: Notesbog og pen, forklæde, viskestykke, karklud, skærebræt, en god køkkenkniv og 4 flasker eller glas med tætsluttende låg som kan rumme 0,75- 1. l. væske.
Udgift til råvarer: 150 kr. betales til underviser på dagen.