Skip to content
Lær at lave hjemmelavet sushi på madkursus i FOF Syd- og Vestsjælland

Lær at lave sushi

Sushi er en populær ret fra det japanske køkken, og i de senere år er den blevet en af danskernes yndlingsretter – også børns!

På denne workshop lærer du at lave dejlig, sund og frisk sushi, som du næsten ikke kan finde på restauranter. Underviser har en unik tilgang til sushi og bruger ikke meget rå fisk. Der er derfor noget for enhver smag.

Bemærk, at en del af undervisningen foregår på engelsk.

Udgifter til råvarer ca. 150 kr. afregnes med underviseren.

Information

  • Dato 11.02.2023-11.02.2023
  • Adresse Dagmarskolen
    Vestervej 11
    4100 Ringsted
  • Lokale 42 Hjemkundskab
  • Bemærkninger Bemærk, at en del af undervisningen foregår på engelsk. Udgifter til råvarer ca. 150 kr. afregnes med underviseren.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 11.02.2023 10:00-13:30 Dagmarskolen Pham Thuy
Underviser

Pham Thuy

Thuy er født d. 16.02.1970 i Hanoi Vietnam og har opholdt sig i Danmark siden 2015. Hun er dansk gift og mor til en dreng på 13 år. 

Thuy har en bachelorgrad i IT fra Vietnam, en bachelorgrad i miljøteknologi og kandidatgrad i naturressourcer og miljøledelse fra Holland, og har arbejdet som miljøkonsulent og import af naturmedicin til Danmark gennem næsten seks år.

Thuy taler flydende vietnamesisk samt engelsk, tysk og dansk. Hun brænder for sprog, undervisning, grøn teknologi, sund livsstil og madlavning, og med sine mange års undervisnings- og kommunikationserfaring glæder hun sig til at undervise i sprog, kultur og mad hos FOF.