Skip to content
Lav rullepølse og pulled pork i sous vide hos FOF Slagelse

Slagterkursus: Rullepølse og pulled pork i sous vide

På dette slagterkursus lærer du at lave rullepølse og pulled pork tilberedt i sous vide.

Vi arbejder med hele processen i at lave en ægte rullepølse, fra at åbne slaget til at pakke slaget med krydderier i rigtig rækkefølge og gøre klar til kogning. Vi skal også lære kunsten at lave saftig pulled pork, hvor vi gennemgår marineringsmetoder og tre forskellige tilberedningsmuligheder.

Kurset giver dig praktisk erfaring og grundig viden, og du går derfra med både en fersk rullepølse og pulled pork, der blot venter på den sidste tilberedning derhjemme.

Værd at vide

Kurset forudsætter, at du kan tilberede sous vide hjemme, da retterne skal tilberedes efter kurset.

Udgifter til råvarer

Udgift til råvarer ca. 400 kr. afregnes med underviseren på dagen.

Medbring

Medbring bøtter til hjembringelse af rullepølse og pulled pork samt knive, forklæde, karklud og viskestykke.

Information

  • Dato 12.04.2025-12.04.2025
  • Adresse Antvorskov Skole
    Sejerøvej 1
    4200 Slagelse
  • Lokale Hjemkundskab, byg.C
  • Bemærkninger Kurset forudsætter, at du kan tilberede sous vide hjemme, da retterne skal tilberedes efter kurset. Udgift til råvarer ca. 400 kr. afregnes med underviseren på dagen. Medbring bøtter til hjembringelse af rullepølse og pulled pork samt knive, forklæde, karklud og viskestykke.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 12.04.2025 10:00-13:00 Antvorskov Skole Kim Wiggers Holmbom
Underviser

Kim Wiggers Holmbom

Kim har lavet mad det meste af sit liv, først som glad amatør og siden som professionel.

Han er udlært kok og har igennem en årrække arbejdet som selvstændig med catering og slagtervirksomhed.