På dette slagterkursus lærer du at lave rullepølse og pulled pork tilberedt i sous vide.
Vi arbejder med hele processen i at lave en ægte rullepølse, fra at åbne slaget til at pakke slaget med krydderier i rigtig rækkefølge og gøre klar til kogning. Vi skal også lære kunsten at lave saftig pulled pork, hvor vi gennemgår marineringsmetoder og tre forskellige tilberedningsmuligheder.
Kurset giver dig praktisk erfaring og grundig viden, og du går derfra med både en fersk rullepølse og pulled pork, der blot venter på den sidste tilberedning derhjemme.
Kurset forudsætter, at du kan tilberede sous vide hjemme, da retterne skal tilberedes efter kurset.
Udgift til råvarer ca. 400 kr. afregnes med underviseren på dagen.
Medbring bøtter til hjembringelse af rullepølse og pulled pork samt knive, forklæde, karklud og viskestykke.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 13.04.2025 | 10:00-13:00 | Dagmarskolen | Kim Wiggers Holmbom |
Kim har lavet mad det meste af sit liv, først som glad amatør og siden som professionel.
Han er udlært kok og har igennem en årrække arbejdet som selvstændig med catering og slagtervirksomhed.