Skip to content
Undervisning i ukulele hos FOF Syd- og Vestsjælland

Ukulele

Undervisning i ukulele på aftenskole i Slagelse

Ukulele er et traditionelt, firstrenget instrument fra Hawaii – et lille strengeinstrument, som du faktisk kan have med i rygsækken! Hos FOF Syd- og Vestsjælland kan du lære at spille ukulele, uanset niveau. Så hvis du gerne vil spille musik ved lejrbålet eller på stranden, er dette instrumentet for dig.

Uanset om du er begynder eller øvet, har vi undervisning i ukulele for dig. Mange af akkorderne er lette at lære og kan spilles med to fingre, hvilket gør, at du hurtigt kan spille flere melodier. Undervisningen tager udgangspunkt i dit behov og niveau. Hvis du ikke har spillet på ukulele før, vil du lære akkorder og fingersætning fra bunden, mens du spiller lette melodier. For øvede vil vi fokusere på mere avancerede fingersætninger og melodier. Ukulele kan nemt spilles af både børn og voksne, da instrumentet ikke er særlig stort. 

Tilmelding til ukuleleundervisning

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder ukuleleundervisning i Slagelse. Inden du tilmelder dig, skal du aftale tidspunkt med underviseren – se underviserens kontaktoplysninger under holdet.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.