Skip to content
Lær russisk på aftenskole hos FOF

Russisk

Lær russisk fra bunden på sprogkursus i FOF Syd- og Vestsjælland

Skal du til Rusland, eller vil du bare gerne lære sproget? At lære russisk på aftenskole forud for en rejse til Rusland er meget brugbart. Ved at lære sproget får du bedre mulighed for at kommunikere med lokalbefolkningen, så du kan begå dig på din ferie.

I FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder vi undervisning i russisk for begyndere, hvor du lærer sproget fra bunden. Her vil der være fokus på grammatik, det kyrilliske alfabet og udtale. Undervisningen lægger vægt på talefærdighed og forståelse for sprogets opbygning, og du opbygger et lille ordforråd, så du kan udtrykke dig i enkle vendinger og læse skilte, overskrifter og lette tekster. Tag et kursus i russisk på aftenskole sammen med andre, der interesserer sig for det russiske sprog, samfund og kulturen. 

Her har vi russiskundervisning

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder undervisning i russisk i Næstved. Du kan læse mere om undervisningen, tider og materialer under det enkelte hold.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af sprogkursus, er du velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér