Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Lær vietnamesisk på aftenskole hos FOF Syd- og Vestsjælland

Vietnamesisk

Lær vietnamesisk fra bunden på sprogkursus i FOF Syd- og Vestsjælland

Skal du rejse til Vietnam, har du en vietnamesisk ægtefælle/familie, eller vil du bare gerne lære sproget? At lære vietnamesisk på aftenskole forud for en rejse til Vietnam er meget brugbart. Ved at lære sproget får du bedre mulighed for at kommunikere med lokalbefolkningen, så du kan begå dig på din ferie.

I FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder vi et sprogkursus i vietnamesisk for begyndere, hvor du lærer sproget fra bunden og får viden om vietnamesisk historie og kultur. Vietnam har 54 etniske grupper og er en farverig og spændende kultur med mange forskellige skikke og kulturelle identiteter. Det vietnamesiske sprog er spændende og unikt, fordi det kombinerer latinske tegn og kinesiske betydninger. Så kom og få en introduktion til vietnamesisk sprog og kultur, og opnå en basal sprogforståelse samt lær at introducere dig selv og forstå simple hverdagsvendinger.

Her har vi sprogkurser i vietnamesisk

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder undervisning i vietnamesisk i Ringsted. Du kan læse mere om undervisningen, tider og materialer under det enkelte hold. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af sprogkursus, er du velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér