Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Tag et sprogkursus i vietnamesisk i FOF Syd- og Vestsjælland

Vietnamesisk sprog og kultur

Vietnamesisk sprog og kultur

Vietnam er et tropisk land, som er særligt kendt for sin storslåede natur – fra farverige bakkestammer og brede terrasserede marker til majestætiske bjerge og mere end 3.000 km kyst med hvide sandstrande. Den vietnamesiske historie og kultur er i høj grad påvirket af andre nationers invasioner, og i dag har Vietnam 54 etniske grupper og dermed en farverig kultur med mange forskellige skikke og kulturelle identiteter.

Det vietnamesiske sprog er spændende og unikt, fordi det kombinerer latinske tegn og kinesiske betydninger. Der er mange grunde til at lære vietnamesisk – f.eks. hvis du skal på en længere rejse til Vietnam, har en vietnamesisk ægtefælle/familie, eller blot er nysgerrig på at lære et eksotisk sprog. 

Kom og vær med til et interessant kursus, som introducerer dig til det vietnamesiske sprog og Vietnams farverige kultur. Vi starter helt fra bunden, så du kan opnå en basal sprogforståelse, lære at introducere dig selv m.m.

Bemærk, at en del af undervisningen foregår på engelsk.

Filtrér