Skip to content
Efterårstur til Hamborg og Airbus-fabrikken med FOF Syd- og Vestsjælland 2022

Efterårstur til Hamborg med besøg på Airbus-fabrikken

Efterårstur til Hamborg med besøg på Airbus-fabrikken

Oplev en 2-dages rundtur i millionbyen Hamborg med besøg på den berømte Airbus Fabrik, der samler nogle af de mest kendte fly. Det er et storslået syn, og vi kommer ganske tæt på.

I Hamborg blandes det moderne med det multikulturelle – en fantastisk by med mange skjulte perler. Her oplever vi de hyggelige gader, flot arkitektur, en spændende og moderniseret havnefront, fantastiske shoppe-muligheder og små kanaler, der løber igennem bybilledet. 

Efter sidste opsamling kører vi sydover til Rødby og tager færgen til Puttgarden. Vi når Hamborg omkring frokost, og efter en byrundtur med bus er der tid til at se sig omkring, inden vi kører til Airbus-fabrikken i Finkenverder. Fabriksarealet er på størrelse med 500 fodboldbaner, og der er ca. 16.000 ansatte. Vi går på opdagelse og ser bl.a. struktur- og slutmontage på nogle af maskinerne som A318, A319 og A321. Fabrikken har også sin egen havn og landingsbane, og måske får vi mulighed for at se en af de enorme Beluga-transportfly.

Om aftenen nyder vi en fælles middag og overnatter på 3-stjernet hotel i Hamborg. Næste dag skal vi på en spændende havnerundfart i Hamborg, som giver mulighed for at udforske byen fra vandet. Vi ser pakhuskvarteret, HafenCity samt de mange broer over Elben og containerterminalerne. Der bliver ekstra tid til at se lidt mere på byen inden afgang til Puttgarden, hvorfra vi sejler til Rødby. 

Turen er ikke egnet for gangbesværede.

Turen arrangeres i samarbejde med GIBA Travel. Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2854.

Pris pr. person i dobbeltværelse 2.295 kr. Tillæg for enkeltværelse 265 kr. Turens pris omfatter kørsel i 4-stjernet bus, færgeoverfart Rødby-Puttgarden t/r, 1x overnatning med morgenmad, 1x middag, 1x besøg på Airbus (engelsk), 1x rundtur i Hamborg, 1x sejltur i Hamborg, alle udflugter i henh. til program og dansk rejseleder.

Ved tilmelding opgiv navn som det står i dit pas.

Afgang med bus:
05:30 Slagelse, busterminalen 
06:15 Ølby St. 
07:05 Næstved, Rådmandshaven
Hjemkomst ca. 20:15 (Slagelse)