Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen igen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her.
Rejse til Portugal 2022 med FOF Syd- og Vestsjælland

Kultur- og vinrejse til Portugal

Kultur- og vinrejse til Portugal

Oplev det nordlige Portugal i sensommeren med behageligt vejr, smuk natur og fantastiske kulturperler!

Vi flyver til Porto, der med sin placering ved Douro-flodens bredder byder på en helt unik stemning. Her skal vi bo under hele opholdet på centralt beliggende hotel med god standard.

Porto er med sine farvestrålende byhuse, det historiske centrum med charmerende gader og de klassiske portvinshuse det ideelle udgangspunkt. Vi skal på vandretur i byen og opleve de største seværdigheder, til portvinssmagning i et af de store portvinshuse og nyde det varierede køkken på typiske lokale restauranter.

Turen byder også på heldagstur ind i Douro-dalen med de plateauinddelte vinmarker og skrånende bjergsider til en quinta, hvor vi skal stifte bekendtskab med produktionen af portvin. Vi skal ligeledes en tur lidt længere nordpå til Vinho Verde distriktet, hvor vi skal blive klogere på produktionen af denne specielle ”grønne” vin. På tilbagevejen besøger vi Guimarães, Portugals vugge, og ser på byens historiske centrum.

En intens tur med store kulinariske og kulturelle oplevelser!

Mødested: Kastrup Lufthavn.

Detaljeret program foreligger ultimo januar 2022.

Sidste frist for tilmelding 29. april 2022. Ved tilmelding opgiv navn som det står i dit pas.
Ved tilmelding betales depositum på 2.000 kr. og resten betales 29-04-2022.

Turledere: Sabine og Lars Skou Gøtterup, FOF kulturguider

Pris pr. person i dobbeltværelse 9.000 kr. Tillæg for enkeltværelse 2.400 kr. Prisen dækker transport med fly, lufthavnstransfer, ophold i delt dobbeltværelse, 4 x morgenmad, bustur til Douro-dalen og Vinho Verde-distriktet, guidet vandretur i Porto, portvinssmagning, 2 x frokost, 2 x middag, samt stedkendte og portugisisk-talende danske guider under hele opholdet.