Skip to content
Oplev operetten "Den glade enke 2.0" i Operaen med FOF Syd- og Vestsjælland

"Den glade enke 2.0" i Operaen

"Den glade enke 2.0" i Operaen

Oplev Lehárs legendariske operette fyldt med udødelige hits i en spritny, moderne og satirisk gendigtning af Adam Price og iscenesat af Kasper Holten. Plottet er nyt, og originalens ambassadefester er nu henlagt til et udsultet, moderne og let genkendeligt dansk kulturliv. Men der er stadig intriger i luften og affærer i krogene, mens vores selvudstillende tid bliver spiddet i en ætsende satire. 

Teaterdirektøren Zeta øjner en redningsplanke gennem et sponsorat fra Hanna Glawari, den ombejlede ’glade’ enke efter en velhavende jysk svineproducent. De berømte grisetter bliver aldrig helt det samme efter Hannas store fest hjemme i grisestalden.

Lydsiden til morskaben er naturligvis Franz Lehárs vidunderlige musik, hvor ørehængerne står i kø, og hvor dansere bidrager til den hæsblæsende fest. Motionér smilebåndene og forkæl øregangene, når Det Kongelige Kapel, Det Kongelige Operakor og et stjernespækket solisthold fortolker Lehár-hits som ”Viljasangen”, ”Så går vi til Maxim” og ”Enkevalsen”.

FOF har reserveret pladser i bedste kategori (A) til kl. 19.30, og inden forestillingen serveres en dejlig middag inkl. drikkevarer i Operaens restaurant. Billetter udleveres i bussen.

Turleder: Sabine Skou Gøtterup, forstander FOF

Afgang med bus:
14.30 Skælskør, Havnepladsen
14.50 Korsør, Caspar Brands Plads
15.15 Slagelse, Busterminalen
15.35 Sorø, Sorø Hallen
15.55 Ringsted, Nørretorv F24
Hjemkomst ca. 00.00 (Skælskør)