Skip to content
"Høstfesten på Borreby – Det Store Morten Korch Show" med FOF Syd- og Vestsjælland 2022

Høstfesten på Borreby - Det Store Morten Korch Show

Høstfesten på Borreby - Det Store Morten Korch Show

Borreby Herreborg byder for 5. gang velkommen til høstfest i den imponerede teatersal, der er indrettet i godsets tidligere ridehal fra 1593. Kom og vær med til at fejre årets høst med ”Det Store Morten Korch Show” – et festligt, folkeligt og fornøjeligt totalshow med underholdning, spisning, sang og dans.

Ved ankomsten står skuespillerne klar og byder indenfor i teatersalen, der er pyntet op til høstfest. Spisningen foregår ved lange borde, hvor der serveres en lækker høstplatte, og showet starter allerede under spisningen med musik og sang.

Når showet går rigtig i gang, er det med at holde på stråhatten, for showets medvirkende bevæger sig også ned fra scenen og ud blandt publikum med sang, dans og muntre indslag i bedste Morten Korch-stil.

På scenen medvirker bl.a. Jan Schou, Mona Britt Nykjær og Ensemble sammen med en række amatørskuespillere og med kapelmester Jørn Bonde bag klaveret.

FOF har reserveret rigtig gode pladser til kl. 19:00, og samtidigt med forestillingen serveres en lækker høstplatte ekskl. drikkevarer, der købes i baren.

Turleder: Ingrid Dyhr Toft, FOF kulturguide

Afgang med bus:
16:00 Ølby, Ølby Station
16:45 Ringsted, Ringsted St., Busterminalen
17:05 Sorø, Sorø Hallen
17:25 Slagelse, Busterminalen
17:50 Skælskør, Havnepladsen
Hjemkomst ca. 00:00 (Ølby)

Foto: © Bodil Sø