Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen igen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her.
Oplev musicalen "Kinky Boots" på Det Ny Teater med FOF Syd- og Vestsjælland 2022

"Kinky Boots" på Det Ny Teater

"Kinky Boots" på Det Ny Teater

Oplev en af Broadways musicalsucceser, som nu får Danmarkspremiere på Det Ny Teater – en varmhjertet og morsom feel-good musical om venskab, kærlighed og om at overvinde fordomme.

”Kinky Boots” har vundet det hele: Tony Award og Olivier Award for bedste musical og sågar Grammy Awards. Den dynamiske og iørefaldende musik er skrevet af pop-ikonet Cyndi Lauper, der i 80’erne fik en hel verden til synge med på sange som ”Girls Just Want to Have Fun”, ”True Colors” og ”Time after Time”. 

”Kinky Boots” er baseret på den britiske film af samme navn. Charlie, der er arving til en skofabrik, kæmper for fabrikkens overlevelse. Hjælpen kommer uventet, da han møder den flamboyante natklub-artist og drag queen Lola, spillet af Silas Holst. Sammen beslutter de at producere ”kinky boots” – glitrende og meget højhælede støvler til mænd. Så sker der noget! De to meget forskellige mænd opdager, at de har mere tilfælles, end de nogensinde havde forestillet sig. En skøn livsbekræftende fortælling om at skifte ikke bare sko, men også tankesæt for at skabe noget unikt sammen: ”Kinky Boots” og et særligt venskab.

FOF har reserveret pladser i bedste kategori (P) til kl. 15.00, og inden forestillingen serveres en dejlig frokost i festlige omgivelser i Teaterkælderen. Ekskl. drikkevarer. Billetter udleveres i bussen.

Turleder: Sabine Skou Gøtterup, forstander FOF

Afgang med bus:
10:55 Skælskør, Havnepladsen
11:15 Korsør, Caspar Brands Plads
11:40 Slagelse, Busterminalen
12:00 Sorø, Sorø Hallen
12:20 Ringsted, Ringsted St., Busterminalen
Hjemkomst ca. 20:00 (Skælskør)