Skip to content

Åndedrættet som basis for krop og sind - AFLYST

Åndedrættet som basis for krop og sind - AFLYST

Kurset er desværre aflyst. Vi håber at se dig på et af vores andre kurser.

Vi inviterer alle FOF’s bevægelsesundervisere til kurset ”Åndedrættet som basis for krop og sind” med Lotte Paarup. Alle bevægelsesundervisere er velkomne, uanset hvilken form for bevægelse, de underviser i, og hvor i landet de underviser.

Tid og sted
Dette kursus afholdes fredag den 3. juni kl. 10.00 - 18.00 online via Zoom. 
Du vil efter tilmelding, senest dagen før afholdelsen af kurset, få tilsendt et link til deltagelse.
Kurset vil ikke blive optaget. 

Kursets indhold
Dette kursus er for dig, der vil have den brede indføring i emnet åndedrættet. Kurset består dels af en bred teoretisk indføring i emnet, og af en række praktiske redskaber til at opstarte og arbejde med åndedrættet. Lotte Paarups tilgang til åndedrættet er meget jordnær, håndgribeligt, praktisk og velbegrundet i videnskaben.

Du kan bruge indholdet på alle målgrupper, da alt indhold kan tilpasses det miljø og de målgrupper samt de behov, du som fagperson står med. Kurset startede ud i 2008 hos Den Intelligente Krop. Fra 2008 til nu er der sket rigtig meget i udviklingen indenfor åndedrættet som emne. Det er nu blevet et accepteret og bedre forstået emne indenfor mange forskellige faggruper.
Dette kursus er et omfattende grundkursus til dig, som vil have en solid bund at gå i gang eller komme videre i din motivation for at arbejde med åndedrættet og mennesker. 

Det er godt at være klar over, at dette kursus både kan flytte meget for dig selv og dine elever. Sidst men ikke mindst kan kurset betyde, at du får indsigt i et redskab, der kan grave dybere og udrette meget mere, end du måske regner med. 

Kurset er relevant for alle undervisere indenfor alle former for bevægelse, der også inddrager det bevidste åndedræt.

Praktisk information
Til kurset skal du have en måtte og en form for massagebold, du kan benytte under kurset. Lotte anbefaler denne bold, men andet kan også benyttes, så længe det er en blød bold, der ikke er stenhård. Derudover skal du også have løstsiddende tøj på.

Underviser
Lotte Paarup er fysioterapeut og stifter og idegrundlægger af Den Intelligente Krop. Hun har siden 1993 arbejdet med træning, sundhed og velvære for hele familien.
Lotte har den sidste lange årrække udelukkende arbejde med hendes store speciale åndedrættet. Hun lever af at undervise i og om vejrtrækning. Hun har udgivet bøger, dvd og online programmer om åndedrættet. Udover kurser rundt i landet og hos os selv, står Lotte også for den 115 timers lange Åndedrætsterapeut uddannelse.
Lotte er også forfatter til en række bøger gennem de sidste 20 år. Nyeste bog udkom oktober 2021, og handler om stress og belastninger, som Lotte interesserer sig enormt meget for – netop at hjælpe kroppen igen, når den egentlig har sagt nej.

Du kan læse meget mere på åndedrættet.nu

Deltagerbevis
Du vil efter kurset modtage et deltagerbevis pr. mail.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig via dette link. Der er i alt plads til 30 deltagere og tilmelding foregår efter “først til mølle”-princippet.

Pris
Det koster 450 kr. at deltage på workshoppen for FOF’s yogaundervisere.

Afbud
Bliver du efter tilmelding forhindret i at deltage, bedes du skrive til Helle Dannemand og meddele dette på: info@fof.dk.
Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at få pengene retur efter køb af billet. Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@fof.dk eller tlf.: 30 36 64 36

Vi glæder os til at se dig.