Skip to content

Fra smertevidenskab til folkevidenskab

Fra smertevidenskab til folkevidenskab

Vi inviterer alle FOF’s bevægelsesundervisere til kurset ”Fra smertevidenskab til folkevidenskab” med fysioterapeut Bettina Eiger. Alle bevægelsesundervisere er velkomne, uanset hvilken form for bevægelse, de underviser i, og hvor i landet de underviser.

Tid og sted
Kurset afholdes torsdag den 16. juni kl. 14.00 – 18.00 online via Zoom.


Kursets indhold
”Sikke en øjenåbner. Det her burde ALLE vide noget om! ” udtaler en tidligere deltager.
En nylig undersøgelse viser, at knap 30% af den danske befolkning lever med kroniske smerter, hvilket er steget fra 20% det seneste årti. Kroniske smerter er vor tids største pandemi. Det betyder også, at på hvert hold i FOF-regi vil mindst 30% af deltagerne have kroniske smerter, og det er derfor vigtigt at du som underviser ved, hvordan du bedst muligt kan støtte deltagerne til så aktivt et liv som muligt.

Dette online kursus vil kvalificere dig til at have en mere moderne smerteforståelse, som du kan tage direkte med i din undervisning. Kurset vil give dig indsigt i kompleksiteten ved smerteproblematikker og give dig en bedre forståelse, når en deltager oplever smerter. Med denne viden vil du kunne undgå at gøre smerten værre ved at rådgive forkert. 

På dette kursus vil du:

-          blive indført i den nyeste viden om smerter og deres definition
-          få indblik i smertevidenskaben historie og anvendelse
-          du vil blive langt bedre til at forstå kompleksiteten af smerter
-          få praktiske refleksionsøvelser med fokus på det du allerede ved
-          få redskaber så DU kan understøtte dine deltagerne bedst muligt til et aktivt liv
-          ikke mindst få indsigt, der forhindrer at det er DIG der gør skade på deltagerne
-          udveksle erfaringer og tanker med de andre undervisere i break-out rooms

Underviser
Bettina Eiger er fysioterapeut med 25 års bred erfaring i mange forskellige sektorer og med patienter i alle aldersgrupper, fra vugge til grav. Hun en Master i Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling fra Aalborg universitet. Hun har i de sidste 7 år udviklet og undervist i et kursusforløb for borgere med langvarige smerter, hun har undervist kolleger, holdt oplæg på international smerte konference, holdt oplæg for studerende på professionshøjskolen Absalon og har i efteråret 2021 afholdt en række webinarer, hvor hun har opdateret lektorer og adjunkter på professionshøjskolen Absalon i moderne smertevidenskab. Hendes store passion er at det skal ud at leve blandt dem, der har brug for det – nemlig de mange mennesker der lever med kroniske smerter.

Deltagerbevis
Du vil efter kurset modtage et deltagerbevis pr. mail. 

Tilmelding
Du kan tilmelde dig via dette link. Der er i alt plads til 20 deltagere og tilmelding foregår efter “først til mølle”-princippet. 

Pris
Det koster 300 kr. at deltage på kurset for FOF’s bevægelsesundervisere.

Afbud

Bliver du efter tilmelding forhindret i at deltage, bedes du skrive til Helle Dannemand og meddele dette på: info@fof.dk.
Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at få pengene retur efter køb af billet. Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@fof.dk eller tlf.: 30 36 64 36

Vi glæder os til at se dig.