Skip to content

Pelvic power & balance

Pelvic power & balance

Kurset er et optaget kursus, som du kan se, når det passer dig bedst. Optagelsen bliver fulgt op af en online spørgetime mandag den 21. november 2022. 

På de fleste yoga- og bevægelseshold møder vi kvinder, der har født. Det kan være for 1 år siden eller for 10 år siden. Uanset hvornår er det vigtigt, at du som underviser ved noget om kvindekroppen, og hvilke tests og opmærksomhedspunkter der er særlige vigtige, når du underviser kvinder, der har født. Lige nu står vi som undervisere blandt andet i en brydningstid imellem det gamle og det nye bækkenbundsparadigme, og med dette kursus vil du være opdateret, så du kan støtte dine kvindelige kursister bedst muligt til at bevare en sund krop og bækkenbund – hele livet. 

Kurset vil give dig en bedre forståelse for kvindekroppen, og hvornår du eventuelt skal henvise til andre fagpersoner eller give alternative instruktioner til kvinder, der har født. 

Vi kommer blandt andet ind på: 

  • Hvordan man får en stærk bækkenbund, som tåler aktivitet – og hvorfor knibeøvelser ikke altid er løsningen og nogle gange decideret uhensigtsmæssige.
  • Hvordan du tager bækkenbundstræningen til next level i din undervisning.
  • Hvilke tre essentielle tests du skal foretage på alle, der har født, for at være sikker på, at du tilbyder træning/yoga, der gavner i stedet for at gøre skade.
  • Fem fokusområder når du underviser mødre (som desværre ofte overses), og øvelser samt lifehacks til de områder.
  • Programmer skræddersyet til morkroppen.

Kurset består af en blanding af teori og praksis. På den måde forstår du, hvorfor øvelserne er væsentlige og guides som de gør, og du vil samtidig få videoer, hvor du bliver guidet igennem øvelser og tests, så du får teorien ind i egen krop. 

Det er muligt at tilgå kurset i al fremtid og på den måde også vende tilbage og hente mere og ny inspiration til din undervisning i flere omgange.  

Om underviseren
Laila Tórsheim har mere end 20-års erfaring som yogalærer og underviser i somatics i ind- og udland. Hun har i de sidste 12 år ledet en videreuddannelse for yogalærere, der ønsker at specialisere sig i yoga for kvinder, ligesom hun fungerer som censor på yogalæreruddannelser og underviser blandt andet psykologer og psykoterapeuter i krop og kvindelighed. 

Derudover har hun drevet sit yogastudio, som også er specialiseret i yoga for kvinder igennem små 20 år. Hun er desuden uddannet cand. mag i psykologi og er forfatter til bogen ”Dit hemmelige våben – en guide til din kvindelige cyklus”. 

Tid og sted
Kurset er et optaget online-kursus, der er tilgængeligt fra d. 1. oktober kl. 10.00. Her vil du få tilsendt link til kurset, så du kan integrere det i dit eget tempo. 

Mandag d. 21. november sidder Laila Tórsheim klar på Zoom imellem kl. 13.00-14.00 for at besvare dine spørgsmål i fald du skulle have nogle. 

Tilmelding
Kurset koster 250 kr.

Du kan tilmelde dig på dette link