Skip to content

Pelvic power og balance

- til dig der underviser kvinder der har født

Dette kursus kan du tage lige hvornår det passer dig. Du får adgang til et online undervisningsunivers, hvor du bliver klogere på hvilken indvirkning en fødsel har på kvinders krop og hvilke tests og opmærksomhedspunkter der er særlige vigtige, når du underviser kvinder der har født. Dette gælder, uanset om de har født for 1 eller 10 år siden.

Online undervisningsuniversets indhold
Vi står i en brydningstid imellem det gamle og det nye bækkenbundsparadigme. Du bliver opdateret på den nyeste viden, så du kan støtte dine kvindelige kursister bedst muligt i at bevare en sund krop og bækkenbund – hele livet. Du får en bedre forståelse for kvindekroppen og hvornår du eventuelt skal henvise til andre fagpersoner eller give alternative instruktioner til kvinder der har født. Du bliver meget klogere på:

  • Hvordan kvinder får en stærk bækkenbund som tåler aktivitet – og hvorfor knibeøvelser ikke altid er løsningen og nogle gange decideret uhensigtsmæssige.
  • Hvordan du tager bækkenbundstræningen til next level i din egen undervisning.
  • Hvilke tre essentielle tests du skal foretage på alle der har født for at være sikker på, at du tilbyder træning/yoga der gavner i stedet for at gøre skade.
  • Fem fokusområder når du underviser mødre (områder som desværre ofte overses), øvelser og lifehacks. 
  • Programmer skræddersyet til mor-kroppen.

Underviseruniverset består af 11 film. Filmene har en længde fra 6 minutter til 76 minutter. Filmene består af kortere oplæg der forklarer teorien, samt en række træningsvideoer hvor man omsætter teorien til praksis. 

Udbytte
Du får prøve teorien på egen krop, da indholdet er en blanding af teori og praksis. Du guides igennem øvelser og tests og kommer til at forstå hvorfor øvelserne er væsentlige og hvorfor de guides som de gør.  

Tid og sted
Med adgang til undervisningsfilmen lærer du i eget tempo og når du har tid. Og du kan vende tilbage til filmen igen og igen og hente mere og ny inspiration til din undervisning.  

Om underviseren
Laila Tórsheim har mere end 20-års erfaring som yogalærer og underviser i somatics i ind- og udland. 

Hun har i de sidste 12 år ledet en videreuddannelse for yogalærere, der ønsker at specialisere sig i yoga for kvinder ligesom hun fungerer som censor på yogalæreruddannelser og underviser blandt andet psykologer og psykoterapeuter i krop og kvindelighed.  

Derudover har hun drevet sit yogastudio, som også er specialiseret i yoga for kvinder igennem små 20 år. 

Hun er desuden uddannet cand. mag i psykologi og er forfatter til bogen ”Dit hemmelige våben – en guide til din kvindelige cyklus”.  

Pris

Pris (FOF-underviser) kr. 200,00
Pris (eksterne/øvrige uden for FOF-regi), kr. 300,00
Klik og køb adgang til undervisningsuniverset

Når du har købt adgang, får du tilsendt en kode, du skal bruge til at tilgå undervisningsuniverset.

Bemærk
Der er ingen udløbsdato for din adgang til det online undervisningsunivers. Laila Tórsheim forventer, at indholdet vil være langtidsholdbart, men tager et lille forbehold i forhold til at ny viden med tiden kommer til. Efter 2024 vil hun overveje om indhold skal opdateres.