Skip to content

Rollen som yogaunderviser

Rollen som yogaunderviser - redskaber der styrker dig som underviser

I rollen som yogaunderviser oplever mange, at fordi man er ’den der er på’, som lyser op, løfter og skaber forbindelse til kursisterne, også nogle gange kan føle sig helt drænede efter undervisning og meget alene i sit arbejdsliv – til trods for at man møder mange mennesker på sine hold og kurser. 

Normalt oplever yogaundervisere naturligvis deres arbejde som meningsfuldt, men samtidig også at det er et arbejde med kommercielle interesser. I dag står vi desuden i en tid, hvor mange kursister ikke bare kommer for rendyrket wellness, men også med stress og andre psykiske udfordringer og de stiller spørgsmål, som underviseren måske ikke umiddelbart er uddannet til at svare på. Disse modsætningsforhold kan ende med at gå udover glæden ved og energien til arbejdet. For igen, det er ofte et arbejde man står alene med, uden supervision og kollegaer til at drøfte udfordringerne. 

Udbytte
Du bliver velforsynet med redskaber, der støtter dig så du ikke går og bliver træt og/eller småstresset af dit arbejde. 
Somatiske værktøjer der kan bruges i selve undervisningen så du ikke er træt når du er færdig med at undervise.
Psykologiske værktøjer til at bevidstgøre dig om din egen rolle i lærer-kursist forholdet så du står stærkere. Til fordel for både dig selv og dem du underviser.
Refleksion, din egen og i plenum.

Målgruppe

Kursusindholdet henvender sig til alle yogaundervisere der gerne vil opkvalificere sig med styrkeøvelser til at håndtere nutidens stadigt udfordrede kursister. 

Underviser

Laila Tórsheim. Cand.mag. i psykologi, yogalærer med speciale i yoga for kvinder og forfatter til bestselleren ”Dit hemmelige våben – en guide til din kvindelige cyklus”. 

Tid og sted 

Adresse: FOF Sydøstjylland, Ane Stauningsvej 21B, 8700 Horsens. 

Dato: Fredag den 20. januar 2023 fra kl. 09.00-16.00.

Pris og tilmelding

Kurset koster kr. 550,00 (inkl. forplejning med frugt, vand, kaffe/the). 

Du kan tilmelde dig kurset på dette link